• Vraag hier uw offerte aan

Doelgroepen

Bruiloft

Trouwen is altijd een pakkend moment. Iets wat u uw leven lang bij blijft. Dan mag het wel iets meer zijn. Schrijf dan niet alleen het scenario maar sta ook in voor de organisatie van uw feest. Duizend keer mooier, duizend keer meer voldoening schenkend. Dat is onze belofte. Onze plankenvloer moet niet onderdoen voor eender welke dansvloer. Samen met uw partner en uzelf maken wij er een onvergetelijk feest van.

Horeca

Haal meer uit uw terras met onze stretch-tenten. Door een overkapping van uw terras zijn uw klanten sneller geneigd om gebruik te maken van uw outdoor accommodatie. En blijven ze ook langer zitten. Onze tent kan ook aan uw muur bevestigd worden. Samen met u bekijken we graag alle opties. Zo kunt u alle mogelijkheden van uw zaak optimaal benutten.

Bekijk enkele projecten

Bedrijfsevents

Het jubileum van uw bedrijf, de opruststelling van de CEO of een uitzonderlijk bedrijfsresultaat: er zijn nogal wat redenen om een evenement in uw bedrijf te organiseren. Samen met u bekijken we de beste invalshoek. Zo legt u zelf de basis voor een uniek feest waarover uw klanten, medewerkers, vrienden en familie nog lang zullen napraten. Kies voor een basisconcept of laat ons instaan voor de volledige uitrusting. Uw wensen zijn onze richtlijnen.

Bekijk enkele projecten

Festivals

Na het succes van onze Belgische Festivals is het voor iedereen duidelijk: "look & feel" zijn ook voor concerten en festivals niet onbelangrijk. De set van uw bands en/of dj’s klinkt nog waanzinniger met de gepaste aankleding. Die unieke sfeer bekomt u met onze stretch-tenten!

Prive feesten

Een luxe partytent huren voor uw huwelijksfeest, bedrijfsfeest of evenement: elke Stretched.be partytent is handgemaakt, 100% waterdicht, biedt een goede akoestiek en voldoet aan alle veiligheidsnormen.
Ook aankleding zoals tentvloer, tentverlichting, tentverwarming & meubilair zijn beschikbaar. 

Bekijk enkele projecten

Call to action

Stretch-tent huren bij Stretched.be? Contacteer ons!