Stretched.be

Een luxe stretch-tent huren voor uw huwelijksfeest, verjaardag of het jubileum van uw bedrijf? Stretched.be is van alle markten thuis. Elke tent vormt een knusse cocon die bijdraagt aan de uitstraling van uw evenement. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de inrichting van de tent: tentvloer, tentverlichting, terrasverwarmers, meubilair,... Eén gesprekspartner volstaat voor de inrichting van uw feest.

Plaatsbezoek
Om u onaangename verrassingen te besparen, is een plaatsbezoek primordiaal. Op die manier komt onze expertise het best tot haar recht. En kunt u de beste prijs-kwaliteit bekomen voor de opstelling en inrichtingen van onze mobiele feestzalen.
De juiste sfeer voor uw evenement
Traditioneel of trendy casual of “chique”: het is uw evenement dus u kiest de uitstraling die uw feest nodig heeft en de bijhorende stretch-tent. Aan uw ideaalbeeld beantwoorden, is dan weer de uitdaging die we graag op ons nemen. U zal niet teleurgesteld zijn!
Juiste prijzen, juiste afspraken
Met ons plaatsbezoek en uw keuze voor het type tent, sfeer en aankleding beschikken we over alle elementen om u de beste prijs-kwaliteit te garanderen. U krijgt een gedetailleerde offerte met niet alleen een overzicht van de gekozen uitrusting maar ook de lijst met wederzijdse afspraken. Op die manier krijgt u én de juiste prijs én de vereiste service.
Topkwaliteit met oog voor detail!
Alleen het beste is goed genoeg. Geen enkel detail gaat aan ons voorbij want die kleine “finishing touch” maakt uw evenement “top”.

Call to action

Stretched.be, uw uitgelezen partner voor uw stretch-tent!